Menu Close

Referat – bestyrelsesmøde 15.12.2020

Deltagere: Karin, Linda, Lis, Pia, Sigrid, John og Michael. Iben deltog i pkt. 1. Der var afbud fra Kaj.

Mødet blev afholdt på Teams.

 1. Byudviklingsplan/Hadsundvej v. Iben Andersen (By-og Landskabsforvaltningen)

  Iben samlede op på arbejdet med Helhedsplanen for Vejgaard (Byudviklingsplanen). Arbejdet bærer præg af situationen omkring COVID-19 og der har derfor kun været afholdt et møde, hvor emnet var specifikt rettet mod udviklingen af Hadsundvej og Vejgaard Bymidte. 

  Den tidligere skitserede Work Shop omkring byudviklingen afventer lempelser i de udmeldte restriktioner. Der er endnu ikke taget beslutninger om konkrete projekter, som i givet fald skal ind i kommunens budgetproces. 

  Kommunen har afsat 600 t. kr. til fx forprojekter og mindre projekter i perioden 2021 – 2025.

  Det blev aftalt, at prioriteringerne for den ramme aftales på et nyt møde.
 2. Filmprojekt om Vejgaard

  Samrådet har fået en henvendelse fra AD-Media, som tilbyder at producere en video om bydelen Vejgaard, som kan lægges på vores hjemmeside.

  Firmaet har allerede produceret nogle tilsvarende for andre byer/bydele. Der er ingen udgifter for Samrådet forbundet med produktionen.

  Vi besluttede, at gå med på projektet, som forventes at starte i forsommeren 2021. John og Karin er kontaktpersoner mellem AD-Media og Samrådet.
 3. Skraldeindsamling og Julebelysning

  Skraldeindsamlingerne bliver genoptaget til foråret. Indtil da, og særligt omkring nytåret, opfordrer Samrådet til at samle op, der hvor man bevæger sig rundt og konstaterer affald, så vi fortsat har en ”ren” bydel. Naturligvis med respekt for evt. ”fusere” fra nytårsskyts.

  Linda og Lis koordinerer nedtagning af julebelysningen i Vejgaard Bymidte imellem jul og nytår.
 4. Hjemmeside

  Hjemmesiden er fortsat under opbygning, bl.a. med nyt layout. Det er endnu ikke muligt at melde ud hvornår den kommer i drift igen.
 5. Budget 2021

  Vi har en del uforbrugte midler, i alt ca. 30 t. kr., som er akkumuleret fra tidligere år. Bestyrelsen melder forslag til aktiviteter ind til Pia inden næste bestyrelsesmøde.
 6. Generalforsamling og mødeplan 2021

  I lyset af restriktionerne for fysiske møder, har bestyrelsen haft en drøftelse af, om vi evt. skulle gennemføre generalforsamlingen i januar som et virtuelt møde. Vi har dog valgt af fastholde generalforsamlingen som et fysisk møde og afventer derfor udviklingen fsva. restriktioner inden der meldes en dato ud. 

  Mødeplanen for 1. halvår 2021 er som følger: 6/1, 3/2, 3/3, 7/4, 5/5 og 2/6. Alle dage kl. 19 – 21 og på Teams indtil videre.
 7. Eventuelt

  Bl.a. adventskalenderkonkurrencen på Facebook har gjort, at vi nu er oppe på ca. 800 følgere på siden og der har været mange positive tilbagemeldinger på konkurrencen.

  Sigrid lægger en julehilsen ud på vores Facebookside.

7 Comments

 1. maseczki z filtrem

  I’m extremely pleased to discover this website. I wanted to thank you for ones time just for this fantastic read!! I absolutely enjoyed every part of it and i also have you bookmarked to see new stuff in your site.

 2. pożyczka pozabankowa

  Thanks for the diverse tips contributed on this blog. I have noticed that many insurance providers offer shoppers generous reductions if they favor to insure a few cars with them. A significant variety of households own several autos these days, in particular those with more aged teenage kids still located at home, as well as the savings with policies may soon increase. So it will pay to look for a great deal.

Leave a Reply