Menu Close

Bestyrelsesmøde 13. februar 2019

Deltagere: Lis Abildhauge, Martin Bagger, Michael Laustsen, Ditte M. G. Damholdt, John Ørtoft, Karin L. Størkersen, Sanne Daugaard, Rune K. Holm, Linda Ø. Nielsen og Sigrid Boesen

Ordstyrer: Lis Abildhauge

Referent: Martin Bagger

1) Præsentationsrunde af gamle og nye medlemmer

2) Gruppefoto

3) Update fra Sigrid

 • Peter Pindstrup informeret om ny-konstitueret bestyrelse
 • Overdragelse fra Ole bl.a. ang. møde med Erik Kristensen (chef for sundhed og kulturforvaltningen) mht kulturhus på denne lange bane. Linda og Karin tager kontakt.

4) Kommunikation:

 • Udmeldning om nye bestyrelse:
 • Udkast til facebook og avis mht til til nye konstitution for samrådet gennemgåes. Sendes ud på intern facebook siden til kommentarer og godkendelse inden det endelige dokument sendes ud på Vejgaard Samråd facebook siden og avisen.
 • Hjemmeside:
  • Sigrid og Michael har den 26. marts møde med IT-firmaet Special Minds, som skal stå for vores kommende hjemmeside. Hjemmesidenavn samt indhold diskuteres. Sigrid har udarbejdet skitser mhp indholdet hvilket hun sender ud på vores interne facebook side til kommentarer. Målet er en “Orienteringshjemmeside” med kontaktinformationer.
 • Flyers. Havde god virkning med at dele den rundt i postkasser hos private inden generalforsamlingen. Beskrivelse af arbejdsgrupperne og reklame mht at rekruttere ressource-personer. Dette skal vi gentage
 • Facebook:
  • Sigrid forsat administrator. Arbejdsopgaver kan uddelegeres
  • Intro af arbejdsgrupperne: Arbejdsgrupperne skal hver især lave en kort beskrivelse. Kan sendes til Michael.
  • Navnekonkurrence om torvene foreslået af Iben. (Vejgaard torv og Vejgaard bymidte). Dette er dog ikke noget vi vil tage op nu, da der er andre vigtigere ting, og vi bør indsamle noget viden om, om det er et problem at finde rundt i de to.
  • Trafikkort link. Link til cyklistforbundets hjemmeside.
 • Avisindlæg. Michael er tovholder.

5) Budgetoplæg:

 • Lagt ud på intern facebookside.
 • Peter Pindstrup kontaktperson fra kommunen. Kommentarer sendes til Michael. 1/4 er deadline for endelige budget. Man kan overføre midlerne fra år til år hvis det er et bestemt planlagt projekt.
 • Forslag ang udgift til forplejning til fx længere varende samrådsmøder eller seminar.
 • Årshjul mhp arrangementer således udgifter kan blive planlagt fordelt ud over året.

6) Kommende bestyrelsesmøder:

 • 6. marts
 • 3. april
 • 8. maj.
 • 12. juni.

7) Feedback på Ibens spørgsmål ang Vejgaards fremtid og byudvikling.

 • Sendes ud til os i uge 8. Udkast mht til vores visioner udarbejdes af Michael. Deadline inden den 26. feb.

8) Foreningsoversigt.

 • Ligger på google drev.
 • Møde med repræsentant fra hver forening til møde ang. fremtidsvisioner.

9) Møde med kommunen om vedligehold af bydelen:

 • Mail fra Iben. Møde mht udvikling af lokale områder. Der skal bookes et møde ang dette. Drejer sig om vedligeholdelse af forskellige områder. Forslag skal sendes til Sigrid.

10) Borgerhenvendelser.

 • Skal prioriteres

11) Arbejdsgrupperne:

 • Aktivering af de frivillige fra Generalforsamling. Liste ligger på google drev. Flere har henvendt sig. Arbejdsgrupperne skal rekruttere disse.
 • Kulturhus (John, Lis, Karin, Linda)
  • På kort sigt (John, Lis). Møde i mandags den 11/2 med arbejdsgruppen for Vejgaard bibliotek med bla. Frivillighedens hus, lokalhistorisk forening mm Referat ang dette lægges ud på google drev. Inden for et år bliver det omstruktureret. Oprettelse af brugergruppe. Skal have fokus på funktion og brug. Læs referat og kom med kommentarer.
  • På lang sigt (Karin, Linda): Forslag til placering samt funktionen af denne. Omnihuset bruges af forskellige foreninger. Fokus på behov fra foreningerne, især dem der bruger Omnihuset allerede. 3)
 • Bymidten (Sigrid, Michael, Rune, Ditte)
  • Aktivering af det eksisterende torv og byhaver, evt mulighed for cafe i Vejgaard.
  • Navne på torvene.
  • Fortælling om torvene og samarbejde med butikforeningerne. Kontakt til ejendomsmæglerne.
  • På google drev lagt udkast mm
 • Grønne områder (Sanne, Lis, Martin):
  • Signalbakken og golfparken. Signalbakken plejelaug har udarbejdet forslag til kommende forbedringer og brug af denne. Opmærksom på ressourcepersoner.
 • Trafik (Michael, Martin, John, Ditte) Endnu ikke mødt. Nye gruppemedlemmer.

12) Eventuelt.

 • Seminar-dag hvor vi samler alle gruppernes projekter og får dem kortlagt med henblik på et samlet overblik. Skal afholdes Inden borgermødet. Forslag til dato udsendes på facebook.
 • Flere steder i Vejgaard problemer med hundelorte og at der ikke bliver ryddet op efter sig selv.
 • Behov for flottere indgang til Vejgaard.

[oceanwp_library id=”493″]


JQuery Vertical Menu11 Comments

 1. buy cbd online

  Needed to write you this very small word to help thank you so much yet again relating to the stunning tips you have shown on this site. This is so unbelievably open-handed with you to provide unreservedly what exactly numerous people would have sold for an electronic book to help with making some profit on their own, principally seeing that you might have tried it in case you desired. Those suggestions in addition worked to become good way to realize that some people have the identical keenness really like my personal own to realize significantly more when it comes to this matter. I believe there are several more pleasant sessions up front for people who scan your site.

 2. cbd oil

  I needed to create you one little observation just to say thank you as before for these gorgeous knowledge you’ve discussed here. It has been certainly particularly generous of people like you to convey freely all that a lot of people could possibly have made available as an e book to earn some cash for their own end, especially considering the fact that you could possibly have done it if you ever decided. The guidelines also acted like a fantastic way to be sure that other individuals have similar dreams just like my own to grasp a whole lot more in terms of this issue. I’m sure there are many more fun occasions ahead for individuals that go through your blog post.

 3. order tadalafil

  I am commenting to let you know of the fantastic encounter my cousin’s daughter experienced reading your site. She even learned many issues, not to mention what it’s like to have a wonderful giving mindset to have many people just grasp chosen grueling subject areas. You really exceeded our expectations. Many thanks for distributing the informative, healthy, educational and as well as easy thoughts on the topic to Jane.

 4. tadalafil no rx

  I’m commenting to let you be aware of of the beneficial discovery my child developed browsing the blog. She came to find a good number of details, including how it is like to have a great coaching character to get certain people completely comprehend a number of complex issues. You actually did more than her desires. I appreciate you for coming up with such effective, dependable, edifying and cool guidance on that topic to Emily.

 5. ABILIFY no rx

  I’m just commenting to let you be aware of of the extraordinary discovery my cousin’s daughter enjoyed going through your blog. She discovered lots of issues, most notably how it is like to have a very effective giving heart to have many others effortlessly gain knowledge of certain extremely tough matters. You really did more than my desires. Many thanks for displaying the helpful, healthy, educational and also easy thoughts on the topic to Gloria.

 6. cheap elavil

  I enjoy you because of all of your effort on this blog. Ellie enjoys doing internet research and it’s easy to see why. All of us hear all about the compelling manner you create functional ideas by means of the blog and as well cause contribution from other ones about this article and my child is being taught a great deal. Enjoy the remaining portion of the new year. You’re the one carrying out a first class job.

 7. zyprexa tablets

  Thanks for the advice on credit repair on this excellent site. Some tips i would tell people should be to give up the particular mentality that they may buy currently and shell out later. Being a society many of us tend to try this for many issues. This includes vacation trips, furniture, along with items we wish. However, you’ll want to separate your current wants out of the needs. If you are working to boost your credit score actually you need some trade-offs. For example you’ll be able to shop online to save cash or you can look at second hand merchants instead of high-priced department stores pertaining to clothing.

 8. zyprexa buy

  Thanks for the tips about credit repair on this blog. Things i would advice people would be to give up the actual mentality that they’ll buy right now and pay out later. Like a society all of us tend to do that for many things. This includes holidays, furniture, as well as items we would like. However, you have to separate your own wants from all the needs. When you are working to improve your credit rating score make some sacrifices. For example you are able to shop online to save money or you can turn to second hand shops instead of costly department stores with regard to clothing.

 9. cheap tofranil

  My husband and i ended up being absolutely delighted Chris could complete his homework from the ideas he came across from your own site. It’s not at all simplistic just to be giving away helpful hints that many people could have been making money from. And we discover we’ve got the blog owner to appreciate because of that. All the explanations you’ve made, the easy blog menu, the friendships you assist to create – it’s all awesome, and it’s assisting our son and our family consider that that concept is brilliant, and that’s extraordinarily fundamental. Many thanks for all!

Leave a Reply